Van april t/m oktober kunt u een ontbijt, lunch en/of warme maaltijd bij de accommodatie laten bezorgen. Dit alles voor een aantrekkelijke prijs!!

Ontbijt/ Lunch(pakket)a € 3,50: Kaas, vleeswaren, margarine, boter ,muesli ,jam, hagelslag en brood.

Warm eten a € 6,95: Aardappels, groente, pasta of rijst met vlees of vis, salade en nagerecht.

Barbeque a € 6,95: 1 worst,1 stuk vlees,2 salade, ketchup, mosterd. Inclusief gebruik gasbarbeque.

Volpension (3 maaltijden op 1 dag) a € 12,00. Dit is inclusief melk/cacao, koffie en thee.

De prijzen voor ontbijt, lunch en/of maaltijd zijn op aanvraag en per persoon per dag. Bij iedere maaltijd kan desgewenst koffie, thee, melk en cacao kostenloos geleverd worden. Vanzelfsprekend gaan wij in op dieet-, vegetarische- of andere wensen. Graag vroegtijdig overleggen.

Tussen 11.30 en 12.30 of 17.30 en 18.30 uur levert één van onze medewerkers de warme maaltijd in thermosverpakkingen direct bij de accommodatie. Uw vrijetijdplanning is niet afhankelijk van vaste etenstijden. De maaltijden blijven tot 2 uur lang warm. Tegelijkertijd met het eten worden ook de levensmiddelen voor het ontbijt en lunch van de volgende dag gebracht. Uit ervaring worden de maaltijden passend naar leeftijd en soort groep geportioneerd. Mocht er toch nog iets niet naar wens zijn, kunt u gewoon een medewerker aanspreken. We zijn flexibel en kunnen dan meteen reageren.

Voor aanvraag en advies: Karin Drobny, 0519-556547 of 06-30046546
horizonte.ameland@knid.nl

- Brouwershoeve op Ameland - Groepsverblijf / Vakantiewoning -