Het groepsverblijf heeft 12 slaapkamers, 3 op de begane grond en 9 op de verdieping. Er is slaapgelegenheid voor maximaal 80 personen (zowel 1-persoons bedden als etagebedden). Alle slaapkamers zijn uitgerust met een wastafel. In totaal zijn er 8 toiletten en 8 douches.
Er is een brandmeldinstallatie aanwezig.

De bedden zijn voorzien van kussens en een matrashoes. Dekbedden zijn op aanvraag gratis te gebruiken. U dient zelf voor linnengoed en/of slaapzakken, handdoeken en keukentextiel te zorgen. Het is mogelijk een linnengoedpakket(dekbedovertrek, kussensloop + matrashoes) a € 6,75 bij ons te huren. Een handdoeken-/keukentextielpakket kost € 3,75 p/st.

De eetzaal kan tevens worden gebruikt als recreatieruimte. Wasmachine en droogtrommel zijn beschikbaar. De ruime keuken is uitgerust met:
- 1 vaatwasser - 1 tuimelbraadpan
- 1 oven (elektrisch)
- 1 6-pits fornuis
- 2 kookketels a 60 liter
- 1 koelkast
- 1 diepvrieskast
- 1 magnetron
- 2 friteuses (elektrisch)
- 1 snijmachine (vleeswaren/kaas etc.)
- 1 koffiezetapparaat (incl. filterzakjes)
Koelcel en diepvrieskist bevinden zich in de bijkeuken. Uw verblijf is op basis van zelfverzorging. Van april-november is maaltijdverzorging mogelijk. Draadloos internet is vrij te gebruiken. Kindermeubilair is op aanvraag beschikbaar. De begane grond is drempelvrij en dus geschikt voor mindervaliden. Er is 1 mindervalidetoilet aanwezig. Ziekenhuisbedden etc. zijn op het eiland te leen.

U verblijft als enige groep in onze kampeerboerderij!

Huurprijs: € 10,00 pppn. excl. toeristenbelasting, incl. water en stroom.
Kind 0-3 jaar: 50% korting
Gasverbruik wordt via nacalculatie afgerekend.
De eindschoonmaak kost € 110,00.

In de maanden november t/m maart(Kerst & Pasen uitgezonderd) krijgt u 15% LAAGSEIZOENKORTING op een verblijf in het Kamphuis!- Brouwershoeve op Ameland - Groepsverblijf / Vakantiewoning -